NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


sábado, 28 de agosto de 2010

TE HE ECHADO DE MENOS / T'HE TROBAT A FALTAR


Eres tan importante para mí! te había echado tanto de menos cuando te ocultabas detrás de las cortinas de lágrimas que el cielo derramaba por su añorada tierra! te suspiré en la larga espera del invierno, te soñé en los mares de tejados que cubrían mi vida.
Pero hoy he vuelto a abrazarte, a percibir la dulce calor que me otorgas con sólo estar presente, a disfrutar de los besos que la playa juguetona nos repartía como muestra de la felicidad que vernos juntos de nuevo le provocaba ya dejar que la arena ardiente de rabia por nuestro amor se quemara bajo nuestros pies!

Ets tan important per a mi! t'havia trobat tant a faltar quan t'ocultaves darrere de les cortines de llàgrimes que el cel vessava per la seva enyorada terra! et vaig sospirar en la llarga espera de l'hivern, et vaig somiar en els mars de teulades que cobrien la meva vida.
Però avui he tornat a abraçar-te, a percebre la dolça calor que m'atorgues amb només estar present, a gaudir dels petons que la platja juganera ens repartia com mostra de la felicitat que veure'ns junts de nou li provocava i a deixar que la sorra ardent de ràbia pel nostre amor es cremés sota els nostres peus!


No hay comentarios: