NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


miércoles, 18 de abril de 2012

LA ÚNICA GUERRA / L'ÚNICA GUERRA



Has cedido al tiempo la lucha por la meta que tu corazón agotado ha dejado perder.
Has dejado de soñar, concediéndole a la  engañosa realidad el poder de mostrar lo que el mañana deparará.
Has lanzado a las cenizas el fuego que creó la fuerza del universo, al silencio las palabras que crearon poemas, al desierto las lágrimas que quieres llorar, al mar el aire que te asfixia al pasar y al cielo el infierno que no quieres soltar.
La única guerra que no has de perder es aquella que libras contigo mismo, porque  de ella nace el día que te brinda la paz de vivir.


Has cedit al temps la lluita per la meta que el teu cor esgotat ha deixat perdre.
Has deixat de somiar, concedint-li a l'enganyosa realitat el poder de mostrar el que el demà oferirà.
Has llançat a les cendres el foc que va crear la força de l'univers, al silenci les paraules que van  crear poemes, al desert les llàgrimes que vols plorar, al mar l'aire que t'asfixia en passar i al cel l'infern que no vols deixar anar.
L'única guerra que no has de perdre és aquella que lliures amb tu mateix, perquè d'ella neix el dia que et brinda la pau de viure.