NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


jueves, 30 de junio de 2011

MI ESTRELLA / EL MEU ESTEL



He abrazado las estrellas hasta tatuar en mis recuerdos cada uno tus detalles, me he fundido en el universo de tu historia hasta hacerme parte de ella y volado entre los planetas buscando tu nuevo hogar.
He admirado la blancura de los pétalos que la flor de tu sonrisa dejó grabada en mi retina y en el verde de tus ojos, en los que me perdí cuando era niña y hoy quisiera encontrar, planté los sueños que me ayudaste  a cumplir.
Es tanto lo que he vivido a tu lado, tanto lo que he llorado, tanto lo que he reído, tanto… que hoy sólo me queda la luna y hasta ella se evapora en mi horizonte.
He abraçat els estels fins a tatuar en els meus records cadascun els teus detalls, m'he fos en l'univers de la teva història fins a fer-me part d'ella i volat entre els planetes buscant la teva nova llar.
He admirat la blancor dels pètals que la flor del teu somriure va deixar gravada en la meva retina i en el verd dels teus ulls, en els quals em vaig perdre quan era nena i avui volgués trobar, vaig plantar els somnis que em vas ajudar a complir.
És tant el que he viscut al teu costat, tant el que he plorat, tant el que he rigut, tant… que avui només em queda la lluna i fins a ella s'evapora en el meu horitzó.