NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


sábado, 10 de noviembre de 2012

MALETAS / MALETES



Llenas las maletas de aquellas viejas prendas que dan lastre a  tu vida, abandonado el dolor del pasado en el andén de tus días, perdiendo el equipaje del antiguo viaje en las cascadas de tus ojos, en el mar del tiempo perdido.
Libre de pesadas añoranzas, de recuerdos vacíos, de lágrimas  derramadas, llenando la mochila en éste nuevo viaje, navegando hacia el horizonte de vida que te ofrece el volver a creer, pisando la alfombra de esperanza que a tus pies pone de nuevo el amor.

Plenes les maletes d'aquelles velles peces que donen llast a la teva vida, abandonat el dolor del passat en l'andana dels teus dies, perdent l'equipatge de l'antic viatge en les cascades dels teus ulls, en el mar del temps perdut.
Lliure de pesades enyorances, de records buits, de llàgrimes vessades, omplint la motxilla en aquest nou viatge, navegant cap a l'horitzó de vida que t'ofereix el tornar a creure, trepitjant la catifa d'esperança que als teus peus posa de nou l'amor.