NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


jueves, 18 de agosto de 2016

Sólo el que sueña es capaz de lograr lo imposible. / Només el que somia és capaç d'aconseguir l'impossible.



Hoy vengo a pedirte que sueñes, que el día sólo sea la prolongación de lo que la noche te regaló y el sol la luz que te muestre el camino para alcanzar tus sueños.
Quiero rogarte que no ceses en tu lucha por todo aquello que deseas, porque los deseos son el vehículo que alzarán a la meta.
Te invito a hacer de la esperanza tu horizonte, ya que sólo el horizonte te invitará cada día a avanzar, alcanzar tus sueños, cumplir tu deseos.
Porque sólo el que sueña es capaz de lograr lo imposible.

Avui vinc a demanar-te que somiïs, que el dia que només sigui la prolongació del que la nit et va regalar i el sol la llum que et mostri el camí per assolir els teus somnis.
Vull pregar-te que no deixis en la teva lluita per tot allò que desitges, perquè els desitjos són el vehicle que alçaran a la meta.
Et convido a fer de l'esperança el teu horitzó, ja que només l'horitzó et convidarà cada dia a avançar, assolir els teus somnis, complir el teu desitjos.
Perquè només el que somia és capaç d'aconseguir l'impossible.