NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


sábado, 10 de abril de 2010

SÓLO DOS PALABRAS / NOMÉS DUES PARAULES


Era tanto el peso que sentía sobre mi espalda que creía que pronto se rompería, tanto el esfuerzo que había hecho para sobrevivir a la soledad que las lágrimas ya no sabían volar, tantos los sueños rotos que creía imposibles de salvar ... pero dos palabras tuyas hicieron ligero el peso de mi pasado, me dieron alas y me enseñaron a volar, crearon sueños que luchan por cada día llegar ... sólo dos palabras que en un susurro gritaste al viento, sólo unas letras que en tus labios se hicieron flores, sólo dos palabras "TE QUIERO!"

Era tant el pes que sentia sobre la meva esquena que creia que aviat es trencaria, tant l'esforç que havia fet per a sobreviure a la solitud que les llàgrimes ja no sabien volar, tants els somnis trencats que creia impossibles de salvar... però dues paraules teves van fer lleuger el pes del meu passat, em van donar ales i em van ensenyar a volar, van crear somnis que lluiten per cada dia arribar... només dues paraules que en un murmuro vas cridar al vent, només unes lletres que en els teus llavis es van fer flors, només dues paraules "T'ESTIMO!"

viernes, 9 de abril de 2010

TÚ / TU


Tú, que en tu piel guardas la historia de mil vidas comenzadas sólo para llegar a ti.
Tú, que al amanecer lloras el rocío de la infancia y en la noche te acompaña la sombra de la experiencia.
Tú, que en tu belleza muestras el humilde rostro del que no necesita de ella.
Tú, que hiciste un mundo de recortes ofreciéndome el hogar que nunca soñaron mis ojos.
Tú, que en el corazón esperas las aguas, resbalando entre tus dedos para saciar mi sed.

Tu, que en la teva pell guardes la història de mil vides començades només per arribar a tu.
Tu, que en albada plores la rosada de la infància i en la nit t'acompanya l'ombra de l'experiència.
Tu, que en la teva bellesa mostres l'humil rostre del que no necessita d'ella.
Tu, que vas fer un món de retalls oferint-me la llar que mai van somiar els meus ulls.
Tu, que en el cor esperes les aigües, relliscant entre els teus dits per a sadollar la meva sed.

jueves, 8 de abril de 2010

ENTRE LAS SOMBRAS / ENTRE LES OMBRES


Entre las sombras del recuerdo, cuando la luz del sol cae hasta nuestros pies, bailan nuestros corazones con un solo compás.
Lejos de nosotros sólo las tenues figuras de la gente que vive ajena a nuestro amor y el silencio de nuestras palabras.
Sobre nosotros un cielo lleno de esperanzas y dulces sonrisas que nos ayuda a olvidar el pasado para vivir sólo el presente.

Entre les ombres del record, quan la llum del sol cau fins als nostres peus, ballen els nostres cors amb un només compàs.
Lluny de nosaltres només les tènues figures de la gent que viu aliena al nostre amor i al silenci de les nostres paraules.
Sobre nosaltres un cel ple d'esperances i dolços somriures que ens ajuda a oblidar el passat per a viure només el present.

miércoles, 7 de abril de 2010

QUISE / VAIG VOLER


Quise olvidarte pero tus palabras se habían anclado en mis recuerdos.
Quise dejarte marchar, pero mi corazón cazaba tu sombra allí donde estuvieras.
Quise borrarte, pero ya te habías grabado en mi alma.
Quise perderte, pero nunca te había tenido.
Quise quererte como tú me habías querido, pero nunca tuve la fuerza necesaria!

Vaig voler oblidar-te però les teves paraules s'havien ancorat en els meus records.
Vaig voler deixar-te marxar, però el meu cor caçava la teva ombra allí on estiguessis.
Vaig voler esborrar-te, però ja t'havies gravat en la meva ànima.
Vaig voler perdre't, però mai t'havia tingut.
Vaig voler estimar-te com tu m'havies estimat, però mai vaig tenir la força necessària!

martes, 6 de abril de 2010

TAN IMPORTANTE / TAN IMPORTANT


Eres tan importante en mi vida como el sol lo es para el día, eres la luz de mi estrella y la sombra de mi árbol, el agua que calma mi sed y la fruta fresca que me nutre, eres el azul del cielo y el rojo de mi sangre, eres el aire y la vida, la música que da color al día!

Ets tan important en la meva vida com el sol ho és per al dia, ets la llum de la meva estrella i l'ombra del meu arbre, l'aigua que calma la meva set i la fruita fresca que em nodreix, ets el blau del cel i el vermell de la meva sang, ets l'aire i la vida, la música que dóna color al dia!

lunes, 5 de abril de 2010

GOTAS / GOTES


Gotas que en la noche caísteis y mi manto llenasteis, que bellas perlas pusisteis en mi corazón helado. Lágrimas de alegría rodaban por mi cara al mirar al cielo en la dulce alba, y vosotras traviesas en mi piel jugabais. Que lindo es sentiros cuando la noche toca su fin y la luz de nuevo ilumina la mañana.

Gotes que en la nit vau caure i el meu mantell vau omplir, que belles perles vau posar en el meu cor gelat. Llàgrimes d'alegria rodaven per la meva cara al mirar al cel en la dolça alba, i vosaltres entremaliades en la meva pell jugàveu. Que bonic és sentir-vós quan la nit toca la seva fi i la llum de nou il·lumina el matí.


domingo, 4 de abril de 2010

PASCUA / PASQUA


Según la Real Academia de la lengua Española uno de los significados de Pascua es:
estar alguien como una ~, o como unas ~s.
1. locs. verbs. coloqs. Estar alegre y regocijado.
Según el diccionario de Suspirosdeltiempo ALEGRÍA es:
Estar rodeada de personas que saben poner sus ojos en el horizonte, de encontrar una sonrisa aun en los peores momentos, de luchar por aquello en lo que cree. Seres capaces de construir un mundo de la nada, de hacer de los detalles un regalo diario, de hacer de la sinceridad un joya forjada en el cariño, y del cariño una amistad sincera.
Por todo eso hoy os deseo una FELIZ PASCUA!

Pd; Soy consciente de que la canción no es la más oportuna para este motivo, pero es una de mis favoritas y hoy quería que también estuviera en vuestro día.


 
Segons la Reial Acadèmia de la llengua espanyola un dels significats de Pasqua és:
estar algú com una ~, o com unes ~ s.
1. Lòcs. verbs. coloqs. Estar alegre i alegria.

Segons el diccionari de Suspirosdeltiempo ALEGRIA és:
Estar envoltada de persones que saben posar els seus ulls en l'horitzó, de trobar un somriure fins i tot en els pitjors moments, de lluitar per allò en el que creu. Éssers capaços de construir un món del no-res, de fer dels detalls un regal diari, de fer de la sinceritat un joia forjada en l'afecte, i del afecte una amistat sincera.
Per tot això avui us desitjo una FELIÇ PASQUA PLENA DE ALEGRIA!!

Pd; Sóc conscient que la cançó no és la més oportuna per aquest motiu, però és una de les meves preferides i avui volia que també estigués en el vostre dia.

UNA PAELLA EN EL CORAZÓN / UNA PAELLA AL COR


Imaginar de que tomemos todo el cariño del mundo, un poco de paciencia, unos kilos de ilusión y mucha alegría. Ya que estamos imaginando supongamos que todos estos ingredientes los ponemos al fuego y se encarga de cocinarlos la mejor cocinera de sueños que podamos conocer ... pues lo que hoy os muestro es el resultado, quien se resiste?


Imaginar-vos que agafeu tot l'afecte del món, una mica de paciència, uns quilos d'il·lusió i molta alegria. Ja que estem imaginant suposem que tots aquests ingredients els posem al foc i s'encarrega de cuinar-los la millor cuinera de somnis que pugueu conèixer... doncs el que avui us mostro és el resultat, qui es resisteix?

AMIGA


Tan suave tu pelo como tu corazón, tan tierna tu mirada como tu alma, tan sereno tu paso como tu cariño, tan alegres tus caricias como la forma de seguirme, tan felices las alas al viento como nuestro primer encuentro, por que a veces un animal transmite mucha más humanidad de la que el ser humano sería capaz de imaginar!



Tan suau el teu pèl com el teu cor, tan tendra la teva mirada com la teva ànima, tan serè el teu pas com el teu afecte, tan alegres les teves carícies com la forma de seguir-me, tan felices les ales al vent com la nostra primera trobada, per que de vegades un animal transmet molta més humanitat de la que l'ésser humà seria capaç d'imaginar!