NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


jueves, 12 de mayo de 2011

EN EL REFLEJO / EN EL REFLEX


Sólo en el reflejo de nuestro amor soy capaz de ver salir el sol. Podría fundirme en el color de tu mirada, bebiendo en su mar la entrega incondicional de todo tu ser. Sería capaz de nadar en tus silencios, hasta hacer mío el frescor de tus palabras, de navegar entre las hojas que el tiempo ha sido incapaz de retirar su esplendor, llenando de vida mis días. Eres la luz que me da la forma, el agua en el que contemplar la eternidad, la brisa que peina mis sienes ya canosas, llevando hasta mi corazón lo que mi mente se niega a aceptar.

Només en el reflex del nostre amor sóc capaç de veure sortir el sol. Podria fondre'm en el color de la teva mirada, bevent en el seu mar el lliurament incondicional de tot el teu ser. Seria capaç de nedar en els teus silencis, fins a fer meu la frescor de les teves paraules, de navegar entre les fulles que el temps ha estat incapaç de retirar la seva esplendor, omplint de vida els meus dies. Ets la llum que em dóna la forma, l'aigua en el qual contemplar l'eternitat, la brisa que pentina les meves temples ja canoses, portant fins al meu cor el que la meva ment es nega a acceptar.



miércoles, 11 de mayo de 2011

COMO EL HUMO / COM EL FUM


Con la suavidad del humo colándose entre las grietas llegarás a alcanzar todo aquello que te propongas, no existirá muros en el universo que entorpezcan tu paso.
Con la sabiduría del árbol que en la experiencia de los años a forjado su fortaleza, crearás el cayado que te mantenga siempre en pie.
Con la belleza y la transparencia del cristal lograrás cambiar todo aquello que ensombrezca tu horizonte.
Pero jamás olvides que posees esa suavidad, esa sabiduría, esa fortaleza… y personas que te quieren de verdad y siempre te apoyarán.


Amb la suavitat del fum colant-se entre les esquerdes arribaràs a aconseguir tot allò que et proposis, no existirà murs en l'univers que entorpeixin el teu pas.
Amb la saviesa de l'arbre que en l'experiència dels anys a forjat la seva fortalesa, crearàs el tirs que et mantingui sempre en peus.
Amb la bellesa i la transparència del cristall aconseguiràs canviar tot allò que aombri el teu horitzó.
Però mai oblidis que posseeixes aquesta suavitat, aquesta saviesa, aquesta fortalesa… i persones que et volen de debò i sempre et recolzaran.