NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


sábado, 18 de septiembre de 2010

NO LO DUDES / NO HO DUBTIS


No es tu efímera belleza la que me enamora, ni ese aire señorial que tu vestidura muestra el que me atrae, no es tu aspecto cuidado que hace que no te quite de mi mente, ni tu caro perfume el que logra que me gire cuando pasas!
Es tu constante sencillez la que me enamora, y tu naturalidad la que me atrae, es tu trato cuidado que hace que no te borren de mi mente, y tu aire despreocupado el que consigue que no levante mi mirada de ti cuando estás cerca!

No és la teva efímera bellesa la qual m'enamora, ni aquest aire senyorial que la teva vestidura mostra el qual m'atreu, no és el teu aspecte cuidat el qual fa que no et llevi de la meva ment, ni el teu car perfum el qual assoleix que em giri quan passes!
És la teva constant sencilleza la qual m'enamora, i la teva naturalitat la qual m'atreu, és el teu tracte cuidat el qual fa que no t'esborri de la meva memòria, i el teu aire despreocupat el qual aconsegueix que no llevi la meva mirada de tu quan estàs prop!


1 comentario:

cassini dijo...

fantástic Issa ! quin passeig mes agradable per dins les teves paraules.

una abraçada