NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


miércoles, 9 de junio de 2010

FELICIDAD ES... / FELICITAT ES...


Felicidad es aprender a disfrutar del rayo de luz que se esconde detrás de las nubes y de las lágrimas de emoción que estas nos regalan. Es descubrir que sonreír puede sembrar de alegría toda una vida. Es amar la noche para que después de ella llegue el día.
Felicidad es escuchar el silencio de una mirada y sentirse acompañado aún cuando no hay nadie cerca. Es esa palabra en el oído y la que no se dice. Es esta canción que no alcanzas quitarte de la cabeza y que al final del día todos los que te rodean acaban cantando sin darse cuenta.
Felicidad es despertarse cada día!

Felicitat és aprendre a gaudir del raig de llum que s'amaga darrere dels núvols i de les llàgrimes d'emoció que aquestes ens regalen. És descobrir que somriure pot sembrar d'alegria tota una vida. És estimar la nit per que després d'ella arribi el dia.
Felicitat és escoltar el silenci d'una mirada i sentir-se acompanyat encara quan no hi ha ningú prop. És aquesta paraula a l'oïda i aquella que no es diu. És aquesta cançó que no assoleixes llevar-te del cap i que al final del dia tots els què t'envolten acaben cantant-la sense adonar-se.
Felicitat és despertar-se cada dia!

No hay comentarios: