NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


lunes, 7 de junio de 2010

DÍA A DÍA / DIA A DIA


Una semana, una semana entera tardaron tus pétalos a sonreír a la vida mientras el abrigo del frío rozando tu piel me recordaba que el otoño era ya una realidad.
Día a día robé tu belleza para poder verlo aquí en el blog, mientras tu fragilidad luchaba contra el tiempo y tu blanco coquetea con la luna, logrando que su luz besara tus curvas.
Minuto a minuto tomaste del aire la esperanza y la fuerza para ganarle al tiempo una batalla prácticamente perdida!

Una setmana, una setmana sencera van trigar els teus pètals a somriure a la vida mentre l'abric del fred fregant la teva pell em recordava que la tardor era ja una realitat.
Dia a dia vaig robar la teva bellesa per a mostrar-la aquí en el bloc, mentre la teva fragilitat lluitava contra el temps i el teu blanc coquetejava amb la lluna, assolint que la seva llum besés les teves corbes.
Minut a minut vas prendre de l'aire l'esperança i la força per a guanyar-li al temps una batalla gairebé perduda!


No hay comentarios: