NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


domingo, 7 de febrero de 2010

CONFIDENTES / CONFIDENTS


Cuando la lluvia empape tus recuerdos y el sol se niegue a salir, si tu corazón se ha roto en mil pedazos y tu alma grita desconsolada, si el dolor rellena tu vida sin dejarte respirar, no te olvides que cabalgamos juntos en este camino.
Cuando el sol llegue a cada rincón de tus días, si la felicidad ha dejado la puerta abierta y el amor entra a raudales por tu ventana, si la alegría es el vestido que te calza y la satisfacción tu mejor complemento, recuerda que que esta senda tambien es nuestra.

Quan la pluja xopi els teus records i el sol es negui a sortir, si el teu cor s'ha trencat en mil trossos i la teva ànima crida desconsolada, si el dolor emplena la teva vida sense deixar-te respirar, no t'oblidis que cavalquem junts en aquest camí.
Quan el sol arribi a cada racó dels teus dies, si la felicitat ha deixat la porta oberta i l'amor entra a dolls per la teva finestra, si l'alegria és el vestit que et calça i la satisfacció el teu millor complement, recorda que que aquesta sendera tambien és nostra.

No hay comentarios: