NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


martes, 2 de agosto de 2011

EL PRIMER


El primer día de esta nueva vida fue aquel en el que tu mirada eclipsó el sol ofreciéndome un universo lleno de estrellas, una nebulosa dispuesta a voltear mi corazón hasta hacerlo volar, el azul del cielo para pasear y un arcoíris con el que llegar a rozar la eternidad.
El primer latido de este nuevo ser fue en el momento en el que tu voz acarició mi alma, regalándome un mundo en el que no sea necesario soñar, en el que la realidad pueda llegar a ser más bella que lo que se pueda imaginar, en el  que la armonía fluya de nuestras arterias en un mismo compás, en el que el horizonte sea mucho más que el simple lugar en el que cielo y tierra se empezaron  a amar.


El primer dia d'aquesta nova vida va ser aquell en el qual la teva mirada va eclipsar el sol oferint-me un univers ple d'estels, una nebulosa disposada a voltejar el meu cor fins a fer-ho volar, el blau del cel per passejar i un arc de Sant Martí amb el qual arribar a fregar l'eternitat.
El primer batec d'aquest nou ser va ser en el moment en el qual la teva veu va acariciar la meva ànima, regalant-me un món en el qual no sigui necessari somiar, en el qual la realitat pugui arribar a ser més bella que el que es pugui imaginar, en el qual l'harmonia flueixi de les nostres artèries en un mateix compàs, en el qual l'horitzó sigui molt més que el simple lloc en el qual cel i terra es van començar a estimar.

No hay comentarios: