NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


jueves, 4 de agosto de 2011

DIME COMO / DIGUES-ME COM


En esos momentos en los que el dolor arañe tu alma, cuando creas que el sol se ha enfriado hasta helarse, dejándote  en la más profunda oscuridad, en las épocas de desconcierto en las que bajo tus pies se desdibuje el camino, cuenta conmigo.
Si el mar anida en tus ojos y la tristeza es el carmín de tus labios, si el peso de tu cruz curva tu espalda hasta hundir tus hombros en tu pecho y sientes que la felicidad en aire se ha tornado para lejos de ti marchar. Cuenta conmigo.
Cuenta conmigo, por que amistad es navegar entre tus lágrimas hasta lograr mostrarte la luz de las estrellas, es arquear las nubes hasta que creen en tu boca una sonrisa, sufrir el dolor que te atormenta para hacértelo más liviano y compartir tu cruz para aligerar el peso. Quiero ayudarte, pero no sé la manera, dime como y allí estaré.

En aquests moments en els quals el dolor esgarrapi la teva ànima, quan creguis que el sol s'ha refredat fins a gelar-se, deixant-te en la més profunda foscor, en les èpoques de desconcert en les quals sota els teus peus es desdibuixi el camí, explica amb mi.
Si el mar nia en els teus ulls i la tristesa és el carmín dels teus llavis, si el pes de la teva creu corba la teva esquena fins a enfonsar les teves espatlles en el teu pit i asseguis que la felicitat en aire s'ha tornat per lluny de tu marxar. Explica amb mi.
Explica amb mi, per que amistat és navegar entre les teves llàgrimes fins a aconseguir mostrar-te la llum dels estels, és arquejar els núvols fins que creuen en la teva boca un somriure, sofrir el dolor que et turmenta per fer-t'ho més lleuger i compartir la teva creu per alleugerir el pes. Vull ajudar-te, però no sé com, digues-me com i allí estaré

No hay comentarios: