NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


domingo, 23 de mayo de 2010

IGUALES / IGUALS


Nunca pensé que las diferencias pudieran hacernos tan iguales, que en tu rostro viera mi rostro y en tu mirada mi alma.
Nunca hubiera imaginado que la noche y el día pudieran parecerse tanto que ni la luna y ni el sol ni los astros distinguieran sus luces.
Nunca podría haber soñado que las dos caras de una moneda se miraran a los ojos hasta sentir que los corazones se unían en un único latido.

Mai vaig pensar que les diferències poguessin fer-nos tan iguals, que en el teu rostre veiés el meu rostre i en la teva mirada la meva ànima.
Mai hagués imaginat que la nit i el dia poguessin semblar-se tant que ni la lluna i ni el sol ni els astres distingissin les seves llums.
Mai podria haver somiat que les dues cares d'una moneda es miressin als ulls fins a sentir que els cors s'unien en un únic batec.

No hay comentarios: