NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


jueves, 29 de abril de 2010

QUERRÍA / VOLDRIA



Quiero poner a tus pies la tierra para que nutra tu savia, y sobre ti un cielo de mil estrellas que nunca hagan sombra a la luz de tus ojos.
Quiero quitar de tu cuerpo estas espinas que tanto me dañan y de tu alrededor aquellos que no te quieren.
Quiero saber que sonríes aunque en el cielo llueva y que te recorre la alegría cada día de tu vida.
Quiero bajarte una estrella para colgarte en ella la clave de mi corazón y con la tinta de tus colores escribir un te quiero en todos los rincones.

Vull posar als teus peus la terra perquè nodreixi la teva saba, i sobre tu un cel de mil estrelles perquè mai facin ombra a la llum dels teus ulls.
Vull llevar del teu cos aquestes espines que tant em danyen i del teu voltant aquells que no t'estimen.
Vull saber que somrius encara que en el cel plogui i que et recorre l'alegria cada dia de la teva vida.
Vull baixar-te una estrella per a penjar-te en ella la clau del meu cor i amb la tinta dels teus colors escriure un t'estimo en tots els racons.

No hay comentarios: