NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


miércoles, 3 de noviembre de 2010

EN MIS SUEÑOS / EN ELS MEUS SOMNIS


Soñé que era aire y entraba en tus pulmones para llegar hasta el último centímetro de tu ser, que era el cielo y me fijaba en tus ojos para ser las lentes con las cuales miraras.
Soñé que era hierba y mis raíces anidaban en tu corazón haciendo con ellas un lazo de amor, que era árbol y te daba el fruto de más sabor.
Soñé que era tueste y mis paredes te protegían de la tristeza y la agonía, que era piedra con la cual un mundo nuevo construías.
Soñé a volver a nacer, sólo por el día de volverte a conocer.

Vaig somiar que era aire i entrava en els teus pulmons per a arribar fins a l'últim centímetre del teu ser, que era el cel i em fixava en els teus ulls per a ser les lents amb les quals miressis.
Vaig somiar que era herba i les meves arrels niaven en el teu cor fent amb elles un llaç d'amor, que era arbre i et donava el fruit de més sabor.
Vaig somiar que era torre i les meves parets et protegien de la tristesa i l'agonia, que era pedra amb la qual un món nou construïes.
Vaig somiar a tornar a néixer, només pel dia de tornar-te a conèixer.

1 comentario:

merike dijo...

M'agraden totes les teves paraules, felicitats! La música és bona també! Bona nit!