NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


martes, 2 de noviembre de 2010

AMISTAD / AMISTAT


Amistad es dar tu corazón y seguir viviendo con la felicidad de otro. Es estimar a alguien aun conociendo sus defectos puesto que de ellos haces extrañas virtudes. Es sonreír con los labios de un extraño cuando la alegría le conquista y llorar con su alma cuando la tristeza le invade.
Amistad es escuchar con serenidad y hablar con esperanza. Es ser la gota de agua que riega su jardín, el aire que seca su llanto, la mano que acaricia su frente y el hombro que sujeta su cuerpo.
Amistad es encontrar este momento a pesar de que no se tiene tiempo, es confiar en el otro incondicionalmente, es el mejor de los regalos!

Amistat és donar el teu cor i seguir vivint amb la felicitat d'un altre. És estimar a algú àdhuc coneixent els seus defectes ja que d'ells fas estranyes virtuts. És somriure amb els llavis d'un estrany quan l'alegria li conquista i plorar amb la seva ànima quan la tristesa li envaeix.
Amistat és escoltar amb serenitat i parlar amb esperança. És ser la gota d'aigua que rega el seu jardí, l'aire que asseca el seu plor, la mà que acaricia el seu front i el muscle que subjecta el seu cos.
Amistat és trobar aquest moment tot i que no es té temps, és confiar en l'altre incondicionalment, és el millor dels regals!

1 comentario:

cassini dijo...

precioses paraules i molt certeres , estimar es tot ... un somriure i una abraçada es el principi d´un llarg camí ! l´imatge es pura poesía !

salutacions ´.