NOTA DE LA AUTORA

Todas las fotografías y textos que figuran en a continuación no son extraidos de otros blocs, son fruto de la creadora de éste bloc. Por lo que agradecería que si desean hacer uso de éste material me informaran de ello. Si desean ponerse en contacto pueden realizarlo en suspirosdeltiempo@gmail.com

Totes les fotografies i textos que figuren a continuació no són extrets d'altres blocs, són fruit de l'autora d'aquest bloc. Pel que agrairia que si volen fer ús d'aquest material em informaran d'això. Si voleu contactar podeu fer a suspirosdeltiempo@gmail.com


martes, 30 de noviembre de 2010

VELERO / VELER


En el mar de mis lágrimas navega el velero de tu olvido dejando tras de si una estela de recuerdos llenos alegría.
En ese océano que es mi vida nadie como tu supo colmar de fuerza e ilusión, logrando que los peces que él alberga dancen entre el agua y el aire.
En ese río de dulzura que hiciste nacer de mis sienes ya nevadas, allí es donde el ave fenix colocó su nido para recordarme que quizás mañana volverás.


En el mar de les meves llàgrimes navega el veler del teu oblit deixant després de si un deixant de records plens alegria.
En aquest oceà que és la meva vida ningú com la teva va saber satisfer de força i il·lusió, aconseguint que els peixos que ell alberga dansin entre l'aigua i l'aire.
En aquest riu de dolçor que vas fer néixer de les meves temples ja nevades, allí és on l'au fenix va col·locar el seu niu per recordar-me que potser demà tornaràs.

No hay comentarios: